Berryburst

Hvis du er ute etter en spillautomat som gir deg sommerfølelse er Berryburst den rette for deg. Navnet kan hinte deg om at dette er oppfølgeren til den populære spillautomaten Starburst. Men denne gangen har NetEnt byttet ut edelstener med forfriskende frukt og bær i en tropisk atmosfære. I tillegg har noen av funksjonene blitt oppgradert. Det finnes også en annen versjon som heter Berryburst MAX. Forskjellen mellom disse to versjonene ligger i hvilke innsatsmuligheter du har og hvor stor utbetalingen er. Spillautomaten ble lansert i august 2018 og har en RTP, altså en utbetalingsprosent på 96,23 %.

Denne spillautomaten skiller seg ut fra de fleste andre ved at den ikke har en gevinstlinje! Ja, du leste riktig, ingen gevinstlinje. Men frykt ikke, det betyr ikke at vinnermulighetene din blir mindre. Denne funksjonen blir straks forklart i neste avsnitt. Spillautomaten er veldig leken og den har en avslappet grafikk og musikk, noe som umiddelbart skaper en god stemning. I tillegg har den gode og spennende bonusfunksjoner med utvidende wild-symbol, sticky wild-symbol og re-spinn, hvor du har muligheter for å få gode utbetalinger. Husk å ha litt snacks tilgjengelig mens du spiller, fordi det kan fort bli fristende med noe godt.

Gevinstlinjer og innskudd

Spillautomaten har fem hjul og tre rader, men den har ingen gevinstlinjer. Dette er fordi de bruker Cluster Pay-funksjon. Det vil si at det ikke er om å gjøre å få symbolene på rad, men å få fem eller flere av de samme symbolene. Du kan få opptil 15 av samme symbol, hvis du er så heldig kan du vinne opptil 500 ganger din egen innsats, avhengig av hvilket symbol du får. Du kan velge mellom ti innsatsnivåer og åtte ulike myntverdier fra 0,01 til 2,00 euro. Maksimum innsats er 200 euro og minimum er 0,10 euro. Høyeste gevinst du kan få er hele 120 000 mynter.

Tema og design

Temaet til spillet er frukt og bær. Hjulene er plassert foran en lilla bakgrunn med hint av gult og rødt. Det kan virke som om den er under vann siden lydeffektene er bobler og du kan høre plasking av vann hver gang du får opp wild-symbolet. Musikken er full av liv og passer perfekt til spillet. Symbolene er så klart representert som frukt og bær, bringebær er den som gir høyest verdi, og etter denne følger klementin-båter, druer og lime. I tillegg finner du tre av de klassiske kortsymbolene som er hjerter, spar og ruter som er inni bobler.

Bonusfunksjoner

Bonusfunksjonene i dette spillet handler om wild-symbolet som er representert med en W. Den erstatter ikke bare andre symboler, men den ekspanderer seg for å dekke hele hjulet den er på ved å stave WILD nedover. I tillegg får du et re-spinn hvor wild-symbolet blir igjen på hjulet, hvis du får enda et wild-symbol blir begge to sittende igjen som en sticky wild-symbol. Hvis du er heldig kan du få en wild-symbol på alle de fem hjulene. Utbetalingen du kan få hvis dette skjer er 10 000 mynter. Og hvis du får et re-spinn med dette igjen kan du få hele 20 000 mynter!

Fordeler

Det er gøy at denne spillautomaten skiller seg ut ved å ha en Cluster Pay-funksjon. Det gjør den mer variert og gjør at symbolene står i hovedfokus. Her gjelder det å samle sammen frukt og bær i samme grupper, du kan få opptil 15 av hvert symbol. Hold spesielt øye med bringebæret, du kan få en utbetaling på opptil 5 000 mynter med hjelp av denne. Berryburst tilbyr også tre ulike bonusfunksjoner, som er utvidende wild-symbol, sticky wild-symbol og re-spinn. Så hvis du er heldig med hvordan disse wild-symbolene dukker opp etter hverandre har du virkelig gode vinnermuligheter!

Ulemper

En av ulempene er at spillautomaten er ganske simpel. Den tilbyr ingen bonusspill som de fleste andre spillautomatene gjør. Noe som kanskje kan virke litt ensidig og kjedelig i lengden. For de som liker de klassiske spillautomatene er det negativt at den ikke tilbyr vanlig gevinstlinjer. Berryburst har bare vanlige symboler med unntak av wild-symbolene, den har ingen scatter-symbol som gir deg muligheten til å få gratisspinn, men til gjengjeld får du én re-spinn etter hvert utvidende wild-symbol du får. Kortsymbolene som er hjerte, spar og ruter gir lave gevinster, og maksimum utbetaling av disse er 1 000 mynter.

Oppsummering

Berryburst har et veldig simpelt tema med frukt og bær, men likevel er den ganske underholdende. Dette er takket være den lekne og fargerike grafikken som nesten har en tredimensjonal effekt. NetEnt har laget en spillautomat som er ganske enkel å sette seg inn i, din oppgave er å samle sammen symboler av samme type, jo større du får desto større blir utbetalingen din. Den tilbyr ingen bonusfunksjon med unntak av funksjonene som utløses med wild-symbolet, som er utvidende wild-symbol, sticky wild-symbol og re-spinn. Hvis du blir med inn i denne smakfulle reisen kan du vinne opptil hele 120 000 mynter!

Privacy Policy