Jumanji

Jumanji er inspirert av brettspillet med samme navn, og det er spillprodusenten NetEnt som tar deg med på en helt egenartet jungelopplevelse. Spilleautomaten kom ut i 2018 og det er farer samt spenning før hvert spinn. Du får muligheten til å trille terningen og dra på eventyr som møter deg rundt hver sving på selve brettspillet. Spilleautomaten inneholder fem hjul og radene er fordelt med tre, fire, fem, fire og tre. Hjul og rader er rammet inne i brettspillet, og du får mulighet til å delta på det meste når du først begynner å spinne hjulene på denne eventyrlige spilleautomaten.

Grafikken er flott laget til, og det ser ut som selve brettspillet befinner seg i et rom. Du ser på spillet ovenfra og ned, noe som gir en helt egen oppleves av spillet. I midten av selve spillet spinner hjul og rader med ulike symboler som inneholder forskjellig myntverdier som du kan vinne. Det er ulike og morsomme animasjoner som spretter fram mens du spiller, og flere av disse kommer med ulike bonusfunksjoner. Det kan løpe en flokk flodhester over brettet mens du spiller, eller kjøttetende planter som klistrer til seg like symboler. Apekatten som hopper ved siden av finner også på noen apestreker mens du spiller.

Gevinstlinjer og innskudd

Jumanji inneholder 36 gevinstlinjer, og et er en toppgevinst på 28 000 mynter du kan vinne når du har gjort en innsats på automaten. Myntinnsatsen er fra en til ti mynter per gevinstlinjer, og myntstørrelsen er fra 0,01 til 2. Du kan prøve spilleautomaten i gratisversjon før du satser dine egne mynter, og du får raskt lyst til å være en del av dette underholdende jungeleventyret med en egen innsats. Spilleautomaten har en RTP på 96,33 %, og det er fra lav til medium varians på automaten. Apekatter, løver og andre dyr i fra jungelen kommer med ulike myntverdier til deg i spillet.

Tema og design

Jumanji er et populært brettspill med mange spennende og ulike utfordringer som du møter på i junglene. Grafikken er flott laget til i 3D, og du vil møte på mange ulike eventyrlige animasjoner i spillet – disse er både med og uten bonusfunksjoner. Du ser apekatter som boltrer seg i hjørnet, og lysekronen som svaier svakt etter vindpustet når flodhestene løp over brettspillet. Lyden som er satt til er ulike dyrelyder, trommeslag fra jungeltrommer og bevegelser fra planter som vokser og gror. Det er liv og rør hele tiden mens du spiller – her vil du neppe kjede deg!

Bonusfunksjoner

Jumanji inneholder mange spennende bonusfunksjoner, så sett av god tid når du først begynner å spinne hjulene. Det er fire ulike dyrearter som kommer med fire ulike funksjoner. Flodhestene vil gi deg Wild Stampede, og apekattene inneholder Monkey Mayhem, en funksjoner som garantere deg vinn. Den kjøttetende planten klistrer like symboler til seg, og kalles for Stickey Vines, og krokodillene lever i eleven og vil derfor gi deg Moonson Wild-funksjon. I tillegg til disse spennende funksjonene er det et eget bonusspill hvor du kan trille terningen og vinne både gratisspinn fra hvert hjørne av brettspillet, og andre spennende funksjoner.

Fordeler

Å spille Jumanji i brettspillversjon er en underholdende opplevelse, men å spille Jumanji på spilleautomaten er både spennende, morsomt og underholdende – og samtidig kan du vinne bra med gevinster. Det er flere ulike bonusfunksjoner på automaten, og både wild-symbol som fungerer som joker, og scatter-symbol med gratisspinn. Grafikken er flott laget til i 3D, og det er flere spennende animasjoner på spilleautomaten, både som inneholder bonusfunksjoner og som lager liv i spillet mens du spinner hjulene. Du kan også laste ned Jumanji til både mobil og nettbrett og dra på jungeleventyr akkurat nå det måtte passe for deg.

Ulemper

Det er mye som skjer på Jumanji, og det kan være en fordel å ta noe spinn på automaten i gratisversjon før du begynner å spinne for egne penger. Slik får du en oversikt over de ulike bonusfunksjonen på automaten. Du finner det meste av bonusfunksjoner på spilleautomaten, men dette er ingen jackpotautomat. Sett av god tid når du begynner å spinne hjulene, det tar tid å komme seg gjennom denne spennende jungelen. Det er gratisspinn i hvert hjørne på spilleautomaten, og noen ganger kan det ta litt tid før disse viser seg, men de kommer etter hvert.

Oppsummering

Jumanji er en morsom og underholdende spilleautomat som tar deg med på en eventyrlig juleopplevelse. Du møter på både flodhester og apekatter, krokodiller og kjøttetende planter, som hver og en inneholder ulike bonusfunksjoner. Det er spilleverandøren NetEnt som tar deg med på dette artige eventyret, der du også møter både løver og pelikaner blant de gevinstgivende symbolene. Grafikken er godt laget til med 3D effekter og underholdende og ulike animasjoner som lager liv og røre jevnt over mens du spiller. Det er ikke noe å vente på, ta på deg jungelantrekket og bli med på eventyr på Jumanji!

Privacy Policy