Medusa II Slot

Medusa II Slot er en moderne videoautomat fra NextGen Gaming med gresk tema og morsomme funksjoner som 243 gevinstlinjer, eller «ways to win» i og med at noen av kombinasjonene egentlig ikke er linjer. Som navnet på automaten tilsier, står skikkelsen Medusa fra gresk mytologi sentralt. I utgangspunktet var Medusa et monster med levende slanger som hår, hvis du så direkte på henne ble du forvandlet til stein. Hun ser ikke like skremmende ut på Medusa II Slot og du bør kunne føle deg trygg når du spiller. Teknisk begynner spillet med et fem hjul og tre rader.

Medusa II Slot har selvfølgelig noen spennende ekstrafunksjoner og bonuser som vi kommer tilbake til senere, men en ting vi kan nevne allerede nå er at på denne automaten kan du få «locked reels» som betyr at to eller flere hjul kan låses og spinne sammen med de samme symbolene. En bra måte å få store kombinasjoner på der altså. Hvis du skal spille mange spinn kan det være greit å vite at Medusa II Slot har en funksjon for automatisk spill, men den er ikke veldig fleksibel og du kan bare velge mellom fem og 100 spinn.

Gevinstlinjer og innskudd

Medusa II Slot har som nevnt 243 gevinstlinjer eller «ways to win». Du kan dessverre ikke velge hvor mange gevinstlinjer du skal spille på, men du kan velge innsats mellom 0,25 og 50. Valg av innsats er enkelt på Medusa II Slot i og med at verken trenger å tenke på antall gevinstlinjer eller kombinere antall mynter og mynt verdi. Du får gevinst på tre eller flere like symboler i grunnspillet, og verdien på disse kombinasjonene variere fra fem ganger innsatsen helt opptil 400 ganger innsatsen for fem like symboler av typen hjelm med en grønn slange.

Tema og design

Symbolene på Medusa II Slot er alle laget med utgangspunkt i spillets greske tema. De tradisjonelle symbolene 10, J, Q, K og A er pent laget med greske bokstaver og de høyere betalende symbolene er for eksempel en gresk ring, pil og bue, en statue (sannsynligvis noen Medusa har gjort til stein), og hjelmen med grønn slange vi nevnte i sted. Musikken i Medusa II Slot er rolig og lydeffektene er typiske for denne type videoautomater, med flotte lydeffekter ved spinn og når du får en gevinst. Noen symboler er animert, men ikke så mye at det forstyrrer spillet.

Bonusfunksjoner

Medusa II Slot har mange bonusfunksjoner, her er det bare å glede seg. Det finnes selvfølgelig et wild-symbol, i form at Medusas hode. Dette symbolet kan erstatte alle betalende symboler. I tillegg til dette finner du selvfølgelig et scatter-symboler i form av spillets logo, tre like av denne starter en runde med ti gratisspinn i tillegg til en pen gevinst. I alle gratisspinn vil du også få «locked reels» som vi nevnte innledningsvis. Men dette er ikke nok, godt forankret i spillets tema kan du få «Turned to stone stacked wilds» som er en soldat som fryses som wild-symboler.

Fordeler

En fordel med Medusa II Slot er at RTP (Return To Player som betyr hvor stor prosent av innsatser som teoretisk betales tilbake til spiller i hvert spinn) er på 97,07 %, det er bra og husk at en forskjell på for eksempel en prosentenhet utgjør en stor forskjell over en tids spill. Medusa II Slot har en rekke spennende bonusfunksjoner, med alt fra det du forventer som gratisspinn og wild-symboler, til det mer uventede som låste hjul og wild-symboler som plutselig dukker opp i en stor gruppe med soldaten når du får «Turned to stone stacked wilds».

Ulemper

Medusa II Slot har selvfølgelig noen ulemper. Hvis vi skal trekke fram noe er det kanskje at det mangler en del fleksibilitet. Vi hadde gjerne sette en mulighet for mer detaljert automatisk spill for eksempel, der er det enkelt andre automater som gir deg en rekke detaljerte innstillinger. Designet på Medusa II Slot er også polert og pent, men kanskje det hadde vært mulig å gjøre litt mer med temaet og legge til noen flere animasjoner og effekter? Men det er selvfølgelig individuelt fra spiller til spiller hva man setter pris på. Spilleautomaten har ingen store ulemper som trekker ned.

Oppsummering

Medusa II Slot er en morsom videoautomat som passer fint for deg som liker gresk mytologi og synes det er spennende med mye fokus på låste hjul og wild-symboler. Kombinasjonen av pent design, bra musikk og lydeffekter og en erfaren utvikler i NextGen Gaming har gitt et godt resultat. Med en god RTP som gir deg mye spill for pengene og relativt trygge og enkle valgmuligheter når du spiller er Medusa II Slot et bra valg både for erfarne og nye spillere. Det er bare å gi deg ut på jakt etter de store gevinstene sammen med Medusa.

Privacy Policy