Guns N’ Roses Slot

Guns N’ Roses Slot er en av tre spilleautomater som er inspirert av kjente rockeband og musikere, som kommer fra den kjente spillprodusenten NetEnt. Spilleautomaten ble gitt ut i 2016 og tar deg med på en musikalsk oppleves der du hører noen av de mest kjente låten fra bandet spille, mens du spinner deg gjennom kjente symboler. Spilleautomaten inneholder fem hjul, tre rader og 20 gevinstlinjer, og flere gode og spennende bonusfunksjoner som kan hjelpe deg på vei til å vinne ganske høye gevinster. Med ekspanderende symboler, en egen plate med ulike bonusrunder, og et underholdende bonusspill har du mye god underholdning å se fram til.

Grafikk satt samen med musikk skaper en flott opplevelse av å være på konsert med bandet, og det er også ulike animerte symboler og bilder på automaten som virkelig setter en spiss på spillopplevelsene. Det er kjente symboler som spinnes fram slik som både tall og bokstaver dekorert med roser, kjente platecover, og ikke minst bandmedlemmene selv. Alle inneholder ulike myntverdier som du kan vinne. Det er flere ulike wild-funksjoner som du kan se fram til, og en solo-multiplikator som kan multiplisere gevinstene dine fra fire og opptil ti ganger. Med Legende Spins som inneholder stablede wild-symbol kan du øke verdien på myntene dine ganske bra.

Gevinstlinjer og innskudd

Guns N’ Roses Slot er en klassisk spilleautomat og inneholder også de tradisjonelle 20 gevinstlinjer. Det er en toppgevinst på 225 000 mynter som du kan vinne med en egeninnsats. Myntinnsatsen er en mynt per gevinstlinje, og myntstørrelsen er fra 0,01 til 2. Om du vil prøve automaten i gratisversjon før du begynner å spinne for fullt er dette også mulig. Det er en RTP på 96, 98% på automaten, og den inneholder fra lav til medium varians, noe som gir deg gevinster jevnt, selv om størrelsen ikke hele tiden er blant de høyeste. Toppgevinsten nærmer du deg sakte, men sikkert, spinn for spinn.

Tema og design

Guns N’ Roses er et kjent rockeband som hadde sin storhetstid på 1990-tallet, og nå får du oppleve noe av hva dette populære bandet gav til sitt publikum. Før du begynner å spinne hjulene på Guns N’ Roses Slot får du se ulike kort filmklipp fra konserter til bandet, og mens du spiller er det som om du er blant publikum og overvære en av deres underholdende konserter. Grafikken er flott laget til med god grafikk og animerte symboler, og du hører ulike og kjente musikkspor fra bandet mens du spinner inn bra med gevinster på symboler som er dandert med roser og ulike platecover.

Bonusfunksjoner

Guns N’ Roses Slot er proppfull av gode og ulike bonusfunksjoner. Du kan se fram til flere ulike wild-funksjoner som vil hjelpe deg å gi deg vinnende kombinasjoner. Det er et eget wild-symbol på automaten, og de ulike figurene fra bandet selv fungerer også som wild-symbol i ulike sammenhenger. Det er scatter-symbol og gratisspinn, samt et eget bonusspill der du skal plukke ut ulike instrumenter og vinne pengegevinster. Du kan også se fram til Multi-Award Bonus Wheel-funksjonen som inneholder tre nye funksjoner som Coin Wins, Encore Free Spins og Crowd-pleaser Bonus Game. Det er multiplikator på automaten som kan multipliser gevinstene dine opptil ti ganger.

Fordeler

Om du likte musikken til Guns N’ Roses kommer du også garantert til å elske denne spilleautomaten. Grafikken og de ulike symboler gjenspeiler bandet på en levende og flott måte, og du lytter til flere ulike og kjente musikkspor fra bandet selv mens du spinner inn gevinster. Sett av god tid når du begynner å spille og spinne på Guns N’ Roses Slot for her er det mange gode og spennende bonusfunksjoner i vente. Det er flere ulike wild-funksjoner, ekspanderende symboler, gratisspinn og et eget bonusspill. Du kjenner rockefoten gå mens du spinner, og musikken dunker bra i høyttalerne.

Ulemper

Om du ikke likte musikken til Guns N’ Roses kan det være noe tvil om du vil like spilleautomaten, men det er mulig å skru av lyden mens du spiller – selv om mye av den gode underholdningen forsvinner da. Det kan være smart å prøve automaten i gratisversjon før du begynner å spinne for egne mynter. Det er mange gode funksjoner som kan være greit å få et overblikk over. Bonusfunksjonene på nivå to og tre Crowd-pleaser kan ta litt tid før du kommer til. På noen enheter kan det også ta litt tid før du får lastet ned spillet.

Oppsummering

Guns N’ Roses Slot tar deg med på konsert med dette legendariske bandet med samme navn. Det er spillprodusenten NetEnt som gjør dette mulig, og mens du spiller deg gjennom ulike og spennende bonusfunksjoner, god grafikk og kjente symboler hører du velkjente musikkspor fra selve bandet. Dette er en underholdende spilleautomat som både inneholder wild-funksjoner, gratisspinn, multiplikator og et eget og spennende bonusspill. Sett av god tid når du begynner å spinne på automaten for her er det mange gode bonusfunksjoner i vente. Det er en høy toppgevinst på automaten som kan bli din med hjelp av ulike symboler, gratisspinn og multiplikator.

Privacy Policy