Starburst Slot

En av de populære spilleautomatene som er utviklet av NetEnt, er nemlig Starburst. Her inviteres du med på en spennende spilleopplevelse og flere gode vinnermuligheter med spillets bonusfunksjoner. Det livlige temaet er smykket med edelstener i flere flotte farger og en fengende bakgrunnsmusikk. Blant automatens fem hjul og ti gevinstlinjer kan du vinne opptil 50 000 mynter. NetEnt utvikler spill som skal være tilgjengelig på flere plattformer. Du kan derfor ta med deg spillet å spille på iOS og Android sine mobile enheter. Ved å opprette din egen spillkonto, kan du enkelt logge deg inn å spille når det passer deg.

En spesiell attraktiv funksjon på Starburst, er «Win Both Ways»-funksjonen. Her vil wild-symboler kunne ekspandere seg over tre hjul og doble gevinsten din. Hvem liker vel ikke å vinne noe ekstra? Det er dessuten enkelt å spille og ikke minst enkelt å vinne noe. Som en ny spiller, kan Starburst kjapt ende opp som et av dine favoritter. Det er tross alt et veldig livlig spill, som driver stemningen gjennom hele spillet. Det justerbare innsatsområdet tilpasser seg både nye eller erfarne spillere på nettcasinoer. Demoversjonen kan prøves gratis, slik at du kan sjekke om spillet faller deg i smak.

Gevinstlinjer og innskudd

Det er som sagt mulig å justere innsatsen i spillet etter eget behov. Myntverdiene går fra 0,01 til 1,00 med ti ulike innsatsnivåer. Avhengig av ditt eget budsjett, så er det mulig å satse 0,10 til 100 mynter per spinn. Det som er så spennende med Starburst, er at det er mulig å vinne begge veier i spillet. Nybegynner starter ofte å satse minimalt, for å bli tryggere på spillet i første omgang. Det er derfor smart å øke innsatsen, etter hvor komfortabel du er med spillet. For storspillere, vil den maksimale innsatsen med en verdi på 100 mynter per spinn være fornøyelig.

Tema og design

Temaet kan minne deg om typiske spilleautomater med glitrende edelstener i flere spreke farger. Her får du edelstener i både lilla, blå, gul, grønn og oransje. Klassiske BAR-symbolet og super 7 er selvsagt også med på automaten. Sistnevnte symboler har dessuten størst verdi i spillet, så det lønner seg å lande flest av disse symbolene. Det beste symboler er av Starburst wild-symbolet, som er en flott stjerne i regnbuefarger. Grafikken er på topp, slik NetEnt ofte får til med sine spilleautomater. Den koselige bakgrunnsmusikken bygger opp stemningen i spillet, som du lett kan kose deg med mens du spinner.

Bonusfunksjoner

Den beste delen med Starburst, er bonusrunden. Det er her du opplever ekstra underholdning og spenning. Starburst sitt wild-symbol dukker opp på midten av tre hjul. Det er her hjulene vil ekspanderes for å fylles med wild-symboler. Deretter vil et re-spinn bli tildelt. Du kan få opptil fem re-spinn under funksjonen. «Win Both Ways» er en bonus som gjør det mulig å vinne begge veier. Det er det samme hvilken vei de vinnende kombinasjonene dukker opp. Du vil få gjeldende gevinst uansett. Kombinasjonene kan lande fra venstre til høyre eller fra høyre til venstre side av hjulene.

Fordeler med Starburst

Starburst wild-symbol erstatter for andre mindre verdt symboler. BAR-symbolet gir en gevinst på hele 250 mynter, ved treff av fem slike. «Win Both Ways» funksjonen sørger for at du kan vinne begge veier i spillet. Wild-symbolet vil ekspandere seg over tre hjul, for å doble gevinsten din i spillet. Grafikken er moderne utviklet med et fargerikt tema. Du kan være heldig nok til å vinne opptil 50 000 mynter i Starburst. Det er en autospinn-funksjon, som gjør det mulig å kunne justere antall spinn som skal spinnes automatisk. Dette gjør spillopplevelsen din enda enklere, hvor du kan vente på din neste gevinst som triller inn.

Ulemper med Starburst

Det er ikke for mange funksjoner på Starburst spilleautomat. Vanligvis pleier det gjerne å være en haug med funksjoner. Det er ingen scatter-symboler eller mulighet for gratisspinn. Gratisspinn pleier å spille en viktig rolle, for å tiltrekke seg spillere. På de fleste automatene skal det være mulig å justere antall gevinstlinjer du ønsker å spille på, noe Starburst også mangler. Det er dessuten få gevinstlinjer, noe storspillere vil foretrekke noe mer av for å satse stort. Starburst er en moderne spilleautomat, men som vil minne deg mer på en spilleautomat med klassiske funksjoner. Da er det vanlig at ekstrafunksjonene blir noe begrenset.

Oppsummering

Starburst er en nettspilleautomat som passer for både nye eller erfarne spillere. Den justerbare innsatsen sørger for å tilpasse de ulike typer spillere. Det er opptil ti ulike innsatsnivåer. For den som liker å sjekke ut de mest populære spillene, så er Starburst verdt å prøve. Det er mulig å vinne en gevinst på opptil 50 000 mynter i spillet. En bonus med spillet er at det er mulig å vinne begge veier i spillet. Dersom du har sansen for et spennende spill med et livlig tema, er Starburst automaten for deg. Spillet er kompatibel for både iOS og Android for nettspilling.

Privacy Policy