Halloween Fortune Slot

Halloween Fortune Slot er en spennende og artig spilleautomat som kommer fra Playtech. Automaten ble gitt ut i 2012, rett før selveste Halloween feiringen, og kunne ikke ha kommet på et mer passende tidspunkt. Du blir tatt med inn i en mørk og mystisk skog og møter tre fargerike og ganske gavmilde hekser. De blander miksturer og vil gjerne ha hjelp av deg. Klarer du å blande en god mikstur vinner du også bra med gevinster, men bare husk trylleformler mens du blander slik at du gir miksturen den rette magien, og gevinster spinnes inn. Tar du sjanser er det også en egen gamble-funksjon på automaten.

Handlingen på Halloween Fortune Slot foregår langt inne i en mystisk skog, og du kan skimte trehytta til heksene som er omringet av blad-løse trær. Fullmånen lyser opp skogen, og skaper en mystiske, og nesten litt skremmende spenning. Spilleautomaten inneholder fem gjennomsiktige hjul, tre rader og 20 gevinstlinjer. Du får med deg det meste som foregår i skogen, men hold øynene oppe, det er tross alt selveste Halloween-natten, og mye rart kan skje. Det er både et skummelt gresskar som hjelper deg å fullføre vinnende kombinasjoner, spillets logo vil gi deg gratisspinn, og heksegryten står klar til å koke opp flere gevinster.

Gevinstlinjer og innskudd

Du kan prøve deg Halloween Fortune Slot i gratisversjon før du tusler inn i den mystiske skogen for egne penger. Det er en toppgevinst på 100 00 mynter, men disse blir først dine med en egeninnsats. Myntinnsatsen er en mynt per gevinstlinje, og myntstørrelsen er fra 0,1 til 1. Det er 20 gevinstlinjer på automaten, som ligger på hver side av spillets hjul som sorte bokser med tall i. Når det er gevinster på en gevinstlinje lyser den i en magiske grønn farge, slik at det er ingen tvil om hvilke gevinstlinje som gir deg vinnende kombinasjoner til en hver tid.

Tema og design

Halloween er en av de nettene da det skumle våkner til liv, og hekser er ikke noe unntak. Fullmånen lyser stor og rund i bakgrunnen på skjermbildet, mens skogen står mørk i forgrunnen. Grafikk og animasjoner er satt godt sammen, og lydsporet skaper en egen spennende stemning. Du møter på ulikt tilbehør som hekser trenger blant de ulike symbolene som spinnes fram. Selve spillskjermen er i mørke og dunkle farger, og de ulike symbolene farger opp spillets hjul med sine sterke farger. Alle tre heksen er pyntet flott til fest i ulike kjoler, og heksegryta står klar til kok.

Bonusfunksjoner

Gresskaret som smiler med sine skumle tenner er wild-symbol, og kan erstatte andre symboler, men ikke scatter-symbolet og bonussymbolet. Wild-symbolet hjelper deg med å fullføre vinnende kombinasjoner er du mangler et symbol for å få vinn. Wild-symbolet kan også gi vinnende kombinasjoner. Spillets logo er scatter-symbol, og kan gi deg opptil 50 gratisspinn. Vinn i gratisspinn blir multiplisert med innsatsen din. Bonussymbolet er en kokende gryte, og den fører deg inn til bonusspillet. Her skal du hjelpe å blande en magisk heksekur, og du har mulighet til å vinne opptil 20 nye ekstra spinn og en multiplikator på ti ganger gevinstene dine.

Fordeler

Selv om handlingen foregår en mørk Halloween natt på Halloween Fortune Slot, er dette en artig og fargerik spilleautomat. Grafikken er laget med flotte og ulike 3D effekter som er satt sammen med ulike animasjoner. Lydsporet skaper den rette spenningen og stemningen i handlingene. Det er flere gode bonusfunksjoner og symboler som hjelper deg på vei til å spinne inn bra med gevinster på automaten. Spilleautomaten har en RTP på 97, 06 %, og medium varians, noe som vil gi deg jevnt med gevinster, selv om de variere i størrelse. Det er også mulig å laste ned spilleautomaten til både mobil og nettbrett.

Ulemper

Det kan være lurt å prøve Halloween Fortune Slot i gratisversjon før du begynner å spille for egne penger, slik at du vet hvordan du kan lage den beste miksturen som gi bra med gevinster. Bonussymbolet fører deg ikke inn til et eget bonusspill, men til nye bonusrunder. Det er derimot ikke like lett å få tilgang til heksen sitt miksturrom, med andre ord, det kan ta tid før du får bonussymbolet samtidig på hjul en og fem slik at du kan lage en egen mikstur med nye gratisspinn og multiplikator på gevinstene dine. Scatter-symbolet dukker ikke opp under bonusrundene du får av heksegryten.

Oppsummering

Halloween Fortune Slot er en artig og underholdende spilleautomat som fører deg langt inn i en mørk skog. Der møter du på tre fargerike og glade hekser som bare har gode intensjoner, og det er å hjelpe deg til å spinne inn vinn. Det er Playtech som gav ut denne mystiske og samtidig fargerike spilleautomaten i 2012. Grafikk, animasjoner og lydspor er satt flott sammen og lager en morsom handling på automaten. Det er flere gode bonusfunksjoner som både wild-symbol, scatter-symbol og et eget bonussymbol som kan gi deg noen ekstra, spennende runder på spilleautomaten. Bli med en av heksene og lag din egen mikstur.

Privacy Policy