Vikings Go to Hell

Vikings Go to Hell må være en av de mest passende titlene for et spill fra Yggdrasil Gaming, gitt treet Yggdrasils plass i norrøn mytologi. Denne videoautomaten er et fyrverkeri av et spill, for ferske spillere vil du sannsynligvis sitte igjen med en følelse av «hva skjedde egentlig nå?», i de første rundene med spinn. Her vil du møte en rekke ulike bonusfunksjoner, karakterer du skal samle på og symboler som slåss på hjulene og gir deg både wild-symboler og andre gevinster. Det kan være litt overveldende til å begynne med, men her får du virkelig variert spill.

I utgangspunktet er Vikings Go to Hell en automat med fem hjul, fire rader og 25 gevinstlinjer. Det høres kanskje litt tradisjonelt og kjedelig ut, men ingenting kunne være lenger fra sannheten. Grensesnittet i denne automaten kjenner du sikkert igjen hvis du har spilt andre automater fra Yggdrasil Gaming, med et enkelt utvalg av knapper og valg på hovedskjermen og mer detaljerte innstillinger gjemt unna i menyer. Et eksempel på dette er funksjonen for automatisk spill som du kan forledes til å tro er svært enkel hvis du bare trykker på knappen, i menyen vil du finne detaljerte innstillinger.

Gevinstlinjer og innskudd

Innsatsene er veldig enkle på Vikings Go to Hell, du trenger ikke å tenke på antall gevinstlinjer og du velger helt enkelt bare innsats mellom 0,10 og 125. Nok rom for både storspillere og deg som vil ta det litt rolig her altså. Gevinstlinjene er enkle 25 faste, det er greit at denne delen av spillet er enkel og kjent da bonusfunksjonene er svært omfattende. Det er ingen overraskelser hva gjelder gevinster på enkle kombinasjoner heller, her finner du alt fra smågevinster som fem ganger innsatsen og helt opptil 150 ganger innsatsen for høyeste betalende vanlige symbol.

Tema og design

Allerede når du starter Vikings Go to Hell skjønner du at her har utviklerne lagt ned en god del arbeid. Noe av rammeverket har de sikkert brukt over flere automater, som for eksempel de gjennomtenkte og gode menyene. Men alt av grafikk og effekter er laget for denne automaten i henhold til temaet vikinger og gir et flott og fengende inntrykk. Symbolene som benyttes begynner med noen vikingsymboler som sverd og økser, de høyere betalende symbolene er ulike vikinger. Ingen snarveier med spillekort-symboler på denne automaten, det er morsomt å se at alt bygger opp under automatens tema med vikinger.

Bonusfunksjoner

Hvor skal vi begynne? Det er veldig mange bonusfunksjoner her. Den du kanskje legger merke til først er at du samler «rage»-poeng på fire ulike vikinger til venstre for hjulene. Du får noen nye poeng på nesten hvert spinn, og når du har fått 100 poeng på en viking vil du få en «Berzerk Free Spin» der du får syv gratisspinn og vikingene vinner alle kamper på hjulene. Dette er en annen bonus på Vikings Go to Hell, når du får en viking og en djevel-symbol vil de slåss mot hverandre og gi poeng og samtidig wild-symboler.

Fordeler

Den største fordelen med Vikings Go to Hell er uten tvil de fantastiske bonus-funksjonene. Vi har nevnt noen av de, men det finnes en rekke andre. Alt fra wild-symboler, gratisspinn og annet klassisk til skattekister som kan åpnes. Her har Yggdrasil Gaming virkelig gjort en god jobb. Kombinert med gjennomgående bra og passende animasjoner og grafikk gjør det at totalopplevelsen blir flott. Noen funksjoner som menyen med innstillinger kjenner vi igjen fra andre automater, men det er i dette tilfelle bare positivt. Yggdrasil Gaming har alltid veldig gode og intuitive innstillinger hva gjelder for eksempel automatisk spill.

Ulemper

Hvis vi skal finne noen ulemper med Vikings Go to Hell er det kanskje overaskende nok bonuser, mer spesifikt at det er mye å holde oversikt over. I hvert fall for en fersk spiller vil det kunne bli litt overveldende med alle funksjoner og noen ganger skjer det svært mange ting på hjulene i løpet av et spinn. En ulempe hvis du ikke har et godt forhold til det, er kanskje at funksjonen med å samle poeng på vikingene kan overta oppmerksomhet fra hovedspillet, og det finnes en liten risiko for at du bare fortsetter å spinne for å få poeng.

Oppsummering

Vikings Go to Hell er en velgjort og flott videoautomat. Allerede fra når du starter automaten er det klart at det ikke er spart noe på animasjoner og effekter. Kombinert med et fyrverkeri av bonuser og ekstrafunksjoner er dette helt klart automaten for deg som vil ha en flott visuell opplevelse og gjerne vil sjonglere mange ulike aspekter i spillet samtidig. En automat som Vikings Go to Hell drar virkelig nytte av alle muligheten som finnes med automater på nett. Ta på deg vikinghjelmen, pass på at du er fokusert og gi deg ut på jakt etter store gevinster.

Privacy Policy