Egyptian Heroes Slot

Opplev pyramider som strekker seg over tre rader mens du spiller, og Sfinxen som gir deg gratisspinn samtidig som du også møter på hellige helter fra oldtidens Egypt, på Egyptian Heroes Slot. Egypt er kjent for sin mytologiske historie, og på denne spilleautomaten møter du noen av de hellige helter som styrer ulike naturkrefter. Automaten ble gitt ut i 2013, og det er spilleverandøren NetEnt som tar deg med til de mystiske pyramiden i Egypt. Handlingen på automaten er lagt til inne i et av gravkammer, og det spinnes fram ulike symboler med forskjellige myntverdier som du kan vinne.

Egyptian Heroes Slot er en klassisk spilleautomat med fem hjul, tre rader og 20 gevinstlinjer. Den har et ryddig og oversiktlig design, og passer godt til både nye og erfarne spillere. Det er en Golden Bet-line på spilleautomaten, noe som vil si at underveis mens du spiller, kan gevinster som du vinner tilfeldig bli multiplisert fra to og opptil fem ganger. Det er også en egen gamble-funksjon som du kan velge å bruke. Den er valgfri og dukker opp etter du har spunnet inn vinn. Grafikken er flott laget til med ulike animerte symboler, og med inspirasjon fra det gamle Egypt.

Gevinstlinjer og innskudd

Det er en ganske høy toppgevinst på Egyptian Heroes Slot , den er på hele 100 000 mynter. For å vinne denne må du først gjøre en innsats på spilleautomaten. Myntinnsatsen er fra en til ti mynter per gevinstlinje, og myntstørrelsen er fra 0,01 til 0,2. Det er 20 gevinstlinjer på spilleautomaten som ligger som fine fargerike rubrikker på hver side av spillets hjul. Når en gevinstlinje inneholder vinnende kombinasjoner går det en farget linje fra gevinstlinjen og over de ulike symbolene som gav deg myntgevinster. Du kan gjerne prøve automaten i gratisversjon før du begynner å spille for egne mynter.

Tema og design

Du blir ført rett inn i et vakkert dekorert gravkammer når du begynner å spinne på Egyptian Heroes Slot. Spillets hjul fyller opp det meste av skjermbildet, men du ser de vakre takvevlingene og høyreiste søyler på hver side av spillets hjul. De ulike symbolene som spinnes fram er fem mektige figurer fra den egyptiske mytologien, og de inneholder fem ulike naturkrefter. Musikken som er satt til automaten passer prefekt til grafikken og de animerte symbolene, og gir en egen opplevelse av å befinne deg tilbake i tid, inne i pyramiden, mens du hører egyptiske toner i det fjerne.

Bonusfunksjoner

For å øke verdien på de ulike gevinstene som du vinner dukker det opp en mumie ut av Sfinx-figuren. Denne figuren er spillets scatter-symbol, og kan gi deg opptil 20 gratisspinn. Mens du spinner i gratisspinn vil pyramiden legge seg over tre rader og strekke seg høyreist på spilleautomaten. Dette skjer på hjul to og fire, og vil gi deg enda flere mynter. Wild-symbolet er også i basisspillet, og fungerer som en joker. Det kan erstatte andre symboler, men ikke scatter-symbolet. Wild-symbolet kan ekspandere på hjul to, tre og fire i basisspillet, og gir ikke bare gevinster, men er også flott å se på.

Fordeler

Å dra tilbake i tid for å oppleve litt av mystikken i oldtidens Egypt er en bonus i seg selv, og Egyptian Heroes Slot fremstiller den egyptiske kulturen på en enkel, men samtidig stilfull måte. Grafikken er flott laget til med ulike inspirasjoner fra egyptiske tradisjoner, og det dukker opp animerte symboler underveis mens du spiller. Det er en høy toppgevinst som kan bli din, og med hjelp av både Golde Bet-Line, wild-symbol og scatter-symbol med gratisspinn kan du fort nærme deg toppgevinstene. Det er også ekspanderende wild-symbol på spilleautomaten som ikke bare gir gevinster, men er flott å se på.

Ulemper

Når en automat inneholder en høy toppgevinst, er det noen ganger fort gjort å spinne for mer enn du har råd til å tape. Pass derfor på at du ikke spiller over egen evne, dette er et spennende spill og det er lett å bli hektet. Det er mange spilleautomater som er inspirert av oldtidens Egypt, noe som kan føre til at Egyptian Heroes Slot fort forsvinner i mengden. Det er ikke noe eget bonusspill på denne automaten, og det kan ta tid før scatter-symbolet kommer med de spennende gratisspinnene. Ser du etter en spilleautomat med fart og action, er det ikke det på denne spilleautomaten.

Oppsummering

Egyptian Heroes Slot er en klassisk og underholdende spilleautomat som tar deg med tilbake til oldtidens Egypt. Du får møte fem mektige guder og helter i fra den egyptiske mytologien. Hver av dem inneholder ulike mynter som du kan vinne på automaten. Grafikken er flott satt sammen med ulike animerte symboler. Dette er en enkle spilleautomat med noen gode bonusfunksjoner. Det er både wild-symbol som også fungerer som ekspanderende wild-symbol, scatter-symbol med gratisspinn og Golden Bet Line som gir deg multiplikator på gevinster som du vinner. Egyptian Heroes Slot kommer fra spilleverandøren NetEnt, og gir deg en klassisk god opplevelse av oldtidens Egypt.

Privacy Policy