Mirror Mirror

Fairytale Legends: Mirror Mirror er en videoautomat fra NetEnt med snøhvit som tema. Et annerledes valg av tema, men det passer inn i NetEnts serie med andre Fairytale Legends spill. Samtidig er det faktisk en anelse kontroversielt som vi kommer tilbake til senere i denne omtalen. Selve automaten Fairytale Legends: Mirror Mirror er enkel med fem hjul, tre rader og 243 gevinstlinjer eller «ways to win» om du vil. Du finner selvfølgelig en rekke bonusfunksjoner på Fairytale Legends: Mirror Mirror, faktisk hele syv bonusfunksjoner. Det er kanskje et lite pek til historien om snøhvit og de syv dvergene?

Når du starter opp Mirror Mirror møtes du da av et kjent oppsett med hjul og rader, sammen med de ulike valgene og statistikk samlet rundt en stor spill-knapp sentrert lengst ned. Enkelt og greit og helt sikkert ingen overraskelse hvis du har spilt på andre automater fra NetEnt. Grafikken og animasjonene er selvfølgelig da knyttet til temaet snøhvit og blir kanskje i overkant barnslig for noen spillere. Men det er et hyggelig avbrekk og utmerker seg helt klart fra mengden av videoautomater med enten tema Las Vegas eller drager, vikinger, Egypt, Irland og andre vanlige varianter.

Gevinstlinjer og innskudd

Som de fleste andre automater med 243 gevinstlinjer er det ikke mulig å velge hvor mange linjer du skal spille på, her er det bare å velge innsats mellom 0,10 og 100 og begynne å spille. Det finnes en funksjon for automatisk spill i tilfelle du ikke ønsker å trykke på knappen for hvert spinn. Maksimal gevinst på Mirror Mirror er hele 1822 ganger innsatsen. Samtidig har automaten lav til medium varians, du kan forvente deg relativt jevne og middels gevinster. Vi kan nevne at RTP (Return To Player, teoretisk tilbakebetaling til spiller per spinn) er 96,48 %.

Tema og design

Teamet for Mirror Mirror er som nevnt Snøhvit. Du vil møte tradisjonelle symboler som 9, 10, J, Q, K og A før du ser de høyere betalende symbolene i form av lykter, en edelsten, ulike karakterer fra sagenes verden som prinsesser og dronninger i tillegg til en Fairytale Legends: Mirror Mirror logo. Teamet går igjen i omgivelsene rundt hjulene og i bonusfunksjoner og symboler som skattekister og animasjoner i spillet når du får gevinster eller aktiverer en bonusfunksjon eller gratisspinn. Fairytale Legends: Mirror Mirror føyer seg inn som en god oppfølger til de to tidligere automatene i serien.

Bonusfunksjoner

NetEnt har hatt fokus på bonusfunksjoner i Fairytale Legends: Mirror Mirror. Du kan aktivere en respin-funksjon hvis du får et speil med prinsessen eller dronningen på det hjulet i midten. I tillegg finnes det tre funksjoner der du kan få symboler med høyere verdi, symboler som endrer seg etter at du er ferdig med et spinn og mye mer. Til slutt har du en «Mirror Mirror Bonus» som blant annet aktiveres hvis du får tre skattekister. Med denne bonusen kan du enten få spille et minispill med edelstener, få noen gratisspinn eller en gevinst med multiplikator på 15.

Fordeler

Fairytale Legends: Mirror Mirror er et hyggelig avbrekk fra videoautomater som prøver å ta seg selv mer seriøst, og med mørkere temaer og de samme dragene, vikingene eller Las Vegas inspirerte temaer som vi har blitt vant ved. Kombinert med en hel rekke ulike bonusfunksjoner gjør det denne automaten til en variert og avslappende opplevelse. Enkelt grunnspill med 243 faste gevinstlinjer gjør det lett å konsentrere seg på bonuser og få maks uttelling der. RTP er litt over det akseptable og vil bidra til at du får mye verdi for pengene med mange spinn for innsatsene dine.

Ulemper

Som i mange andre tilfeller er det styrkene til et spill som samtidig kan være ulemper. For noen blir sannsynligvis temaet med snøhvit helt feil og ikke det du forventer av en spilleautomat. UK Gambling Commission har faktisk anbefalt at spillet ikke er åpent tilgjengelig for gratisspill, men at du må logge inn på et nettcasino som sjekker alder før du kan prøve det ut enten gratis eller med penger. Det er kanskje å ta i litt, men det sier noe om at temaet for spillet kanskje ikke passer alle, men helt enkelt kan bli litt for barnslig.

Oppsummering

For deg som vil ha et avbrekk fra de vanlige automatene og spille på en videoautomat med et avslappende og rolig tema, kan Fairytale Legends: Mirror Mirror være midt i blinken. Med en rekke bonusfunksjoner vil det samtidig være nok av spenning, variasjon og mulighet for gevinster. Vi har bare fått beskrevet noen få detaljer ved bonusfunksjonene nå, det beste er å prøve ut automaten selv. Husk at det er mulig å prøve denne og de fleste andre automater uten å satse ordentlige penger. Da er det bare å gi seg ut i eventyrenes verden sammen med snøhvit!

Privacy Policy